کم بودن فروش سایت

کم بودن فروش سایت

بسیاری از سایت های ایرانی فروش بسیار کمی دارند. این فروش به حدی است که گاهی صاحب سایت را ناامید می کند و از کار باز می ماند.

در این مقاله می خواهیم به علل اصلی فروش پایین سایت بپردازیم و راه حل مورد به مورد ارائه دهیم.

دلیل کم بودن فروش سایت

۱٫ ترافیک کم و ناکافی

اگر سایت را با یک فروشگاه فیزیکی مقایسه کنیم، اولین قدم برای موفقیت فروشگاه، ورود افراد به آن است.

در مورد سایت هم همینطور. این بدان معناست که تا زمانی که بازدیدکنندگان کافی وارد سایت نشوند، فروش بسیار پایین خواهد بود.

در حالت ایده آل، چیزی حدود 0.1 تا 1 درصد از بازدیدکنندگان سایت شما خرید خواهند کرد. البته این بستگی به نوع محصولات و خدمات، قیمت آنها، قابلیت اطمینان سایت و بسیاری موارد دیگر دارد. بنابراین اگر روزانه فقط 100 بازدیدکننده داشته باشید، نمی توانید به فروش یک محصول ارزان امیدوار باشید.

دو راه برای افزایش ترافیک وجود دارد. ترافیک پولی و رایگان ایجاد کنید. راه هایی را برای افزایش ترافیک هر روز و یادگیری چیزهای جدید کاوش کنید.

از تمام رسانه های موجود برای افزایش ترافیک استفاده کنید. برای مثال آدرس سایت خود را در اکانت اینستاگرام خود قرار دهید.

تمام ایمیل هایی که ارسال می کنید حاوی آدرس سایت شما هستند را امضا کنید. مطالب جالب مرتبط با کار خود را در اکانت های لینکدین و فیسبوک خود ارسال کنید و از علاقه مندان بخواهید که به سایت مراجعه کنند تا مقاله کامل را مطالعه کنند.

بازاریابی محتوا احتمالا یکی از موفق ترین راه ها برای افزایش ترافیک در دنیای امروز است. در این زمینه بیشتر بدانید و یا تولید محتوای رایگان و با کیفیت افراد زیادی را به سایت هدایت کنید.

۲٫ طراحی و ظاهر سایت

گاهی اوقات شما به یک فروشگاه واقعی می روید و در آن فروشگاه احساس خوبی ندارید. اگرچه ممکن است محصولات خوب و قیمت مناسب وجود داشته باشد، اما شما بدون توجه به محصولات، از پس آن بر می آیید.

در مورد سایت ها هم همینطور. گرافیک و ظاهر سایت نقش بسزایی در فروش سایت دارد.

باید با اصول گرافیک سایت آشنا شوید. بهتر است از چند رنگ در سایت استفاده کنید. دو سه رنگ کافی است.

شما همچنین در انتخاب رنگ آزاد نیستید. شما نمی توانید هیچ رنگی را برای سایت انتخاب کنید. به عنوان مثال، اگر رنگ های اصلی سایت صورتی، نارنجی و قرمز باشد، معنی ندارد.

رنگ سایت باید تا حد امکان با موضوع سایت مطابقت داشته باشد. به عنوان مثال، اگر جسم یک استخر تابستانی نارنجی باشد، بدیهی است که احساس خوبی ندارد، زیرا باعث ایجاد احساس خنکی و آب نمی شود.

البته موضوع فقط رنگ نیست. هنگام انتخاب فونت و همچنین عناصر گرافیکی برای سایت باید به نکاتی توجه داشت.

تعداد فونت ها نیز باید تا حد امکان کم باشد. شاید بهترین عدد 2 باشد. یعنی برای تمام متون سایت از یک فونت و برای عناوین از فونت دیگری استفاده کنید.

فونت نیز باید با موضوع سایت مطابقت داشته باشد. فرض کنید نام سایت شما «نگرش جدید» باشد. در این مورد، باید از یک فونت جدید و پیچیده استفاده کنید. فونتی مانند نستعلیق باعث ایجاد حس ناهمگونی می شود.

۳٫ مکالمات سایت

بهترین سایت های جهان به طور مداوم پیام ها و مکالمات سایت را بهبود می بخشند. به عنوان مثال در بالای صفحه پرداخت سایت جملاتی از این قبیل نوشته شده است: “چیزی نیست، چند دقیقه دیگر صاحب کالا می شوید!” یا “ناامید نباشید، فقط 3 کلیک تا پایان خرید فاصله دارید.”

مشکلی که در گفتگوهای بی انگیزه در سایت وجود دارد این است که بیشتر پیام ها و جملات توسط برنامه نویسان ساخته می شود نه بازاریاب های اینترنتی.

فرض کنید شخصی قبلاً به سایت شما پیوسته و آن را فراموش کرده است. بعد از مدتی به سایت شما می آید و می خواهد خرید کند. وقتی به صفحه ثبت نام می رسد و ایمیل و مشخصات خود را وارد می کند با این پیام مواجه می شود: «ببخشید! «این ایمیل قبلاً در سایت استفاده شده است.» این جمله یک پیام سیستمی کاملاً صحیح است و می گوید چنین کاربری در پایگاه داده سیستم وجود دارد و امکان ثبت نام با این ایمیل وجود ندارد.

چگونه می توان این پیام را بهبود بخشید؟ می توانیم بنویسیم “تبریک! “شما قبلاً عضو این سایت هستید” و در زیر بنویسید: “اگر رمز عبور خود را فراموش کرده اید، فقط بخواهید فوراً برای شما ارسال شود.”

در بازاریابی اینترنتی اصطلاحی داریم به نام «موفقیت‌های کوچک».

یک سایت موفق سعی می کند از هر کار کوچکی که کاربر انجام می دهد قدردانی و تشکر کند و آن را موفقیت آمیز نشان دهد.

این روش باعث می شود کاربر احساس بسیار خوبی نسبت به سایت داشته باشد و با هر قدم کوچکی که برای خرید برمی دارد، تشویق به انجام مراحل بعدی می شود.

۴٫ متن ضعیف صفحه محصول

اگر بتوانید تاثیر خوبی روی بازدیدکننده بگذارید، آخرین معیار تعیین کننده هنگام خرید از سایت، توضیحاتی است که در صفحه محصول نوشته اید.

یکی از مهم ترین مهارت های صاحب سایت «تبلیغ محصولات در سایت» است. شما باید بتوانید متن های تبلیغاتی حرفه ای بنویسید تا مصرف کننده را به خرید وادار کنید.

البته پیش فرض ما این است که محصولات یا خدمات شما عالی هستند و تنها مشکل این است که بازدید کننده از آن مطلع نیست.

فقط چند نکته ساده برای بهبود صفحات محصول شما. متن را تا حد امکان طولانی و کامل در صفحه محصول بنویسید. نگران نباشید که بازدیدکننده ممکن است کل متن را نخواند. اکثر افرادی که یک محصول را خریداری می کنند، کل صفحه محصول را نمی خوانند، اما زمانی که ببینند صفحه محصول بیش از حد طولانی است، راحت تر به آن اعتماد می کنند.

چند خط اول متن و همچنین چند سطر آخر نکات کلیدی هستند. مهم ترین مطالب و مزایای محصول را در این قسمت ها بنویسید.

۵٫ سخت بودن فرایند خرید

در ایران، حدود 90 درصد از افرادی که محصولی را به سبد خرید اضافه می کنند، قبل از تکمیل خرید، آن را به صورت نیمه رها می کنند.

دلایل زیادی برای این امر وجود دارد، اما یکی از دلایل اصلی، فرآیند دشوار خرید است. بازدید کننده می بیند که با کلیک بر روی دکمه خرید باید اطلاعات زیادی را وارد کرده و فرم های طولانی را پر کند. این باعث می شود که او از خرید منصرف شود

. یکی از ساده ترین کارها کاهش تعداد فیلدهایی است که باید هنگام خرید پر کنید. نکته دیگر این است که فرم را طوری طراحی کنید که بازدیدکننده با وارد کردن اطلاعات راحت‌تر و سپس وارد کردن اطلاعات دشوارتر شروع کند.

5/5 - (9 امتیاز)