امروز داشتم گزارش وب سایت روی دیوار آمار سال 1998 را نگاه می کردم. جالب اینجاست که دسته املاک در این سایت پربازدیدترین و پرطرفدارترین رده است. این گزارش می گوید که تنها در یک سال، 16800000 لیست املاک روی دیوار نصب شده است!
بیراه نیست اگر بگوییم با این قدرت و محبوبیت، سایت دیوار تنها 61 درصد از بازار آنلاین املاک را در اختیار دارد و مابقی در اختیار سایت های دیگری مانند شیپور و سایت های املاک کوچکتر است. اما سهم شما از این بازار بزرگ چقدر است؟
اگر قصد دارید با طراحی سایت املاک وارد این بازار شوید، این مقاله طراحی سایت املاک فقط برای شماست.
در همان ابتدا به شما توضیح خواهم داد که چگونه می توانید وب سایت املاک خود را با هزینه کم و در کمترین زمان ایجاد کنید. همچنین اطلاعاتی در مورد مدل درآمدی این کسب و کار، مجوزهای مورد نیاز و تکنیک های افزایش درآمد آن را به شما خواهم داد. با من بمون
طراحی وب سایت املاک و مستغلات
اگر می خواهید وب سایت املاک خود را با ظاهری که می خواهید و بدون دانش خاصی ایجاد کنید، کافیست با تیم طراحی سایت محمد جانبلاغی نماس بگیرید.
هزینه طراحی سایت املاک و مستغلات
اینکه دقیقا کدام برنامه برای شما بهترین است بستگی به نیاز شما دارد.
مدل های درآمدی طراحی سایت مشاور املاک چیست؟
به طور کلی وب سایت های املاک دارای 2 نوع مدل درآمدی هستند. روش اول مانند مدل درآمد وب سایت دیواری است. در این مدل شما به عنوان صاحب وب سایت با جذب بازدیدکننده و دریافت پول از آن ها در ازای ثبت آگهی و خدماتی مانند تبلیغ تبلیغات آن ها درآمد کسب می کنید.
در مدل دوم، درست مانند صاحب یک مشاور املاک، مخاطبان را به سمت وب سایت خود هدایت می کنید و از هر معامله ای که نمایندگی می کنید، پورسانت دریافت می کنید.
البته مدل کسب و کار دیگری نیز برای مشاوران املاک وجود دارد. در این مدل می توانید از سایت به عنوان کاتالوگ دفتر املاک خود استفاده کنید تا مخاطبان راحت تر بتوانند بین املاک جستجو کرده و گزینه مورد نظر خود را بیابند. این مدل بیشتر برای مشاوران املاکی است که به دنبال پرستیژ تجاری هستند.
آیا برای ساخت سایت ملکی مجوز خاصی لازم است؟
ببینید، کسب و کارهای اینترنتی عموماً به دو نوع مجوز نیاز دارند. نوع اول مجوزهای عمومی است، پس از دریافت، سازمان های دولتی به مخاطبان شما گواهی می دهند که صاحب این کسب و کار شناخته شده و تایید شده است. به این ترتیب مخاطبان شما راحت تر به شما اعتماد می کنند.
به عنوان مثال نماد اعتماد یا آرم سازمان از جمله این مجوزها هستند. وقتی این 2 آیکون را در سایت خود قرار می دهید، مخاطبان شما مطمئن خواهند شد که سایت و درگاه پرداخت شما امن است.
اما دسته دوم مجوزها، مجوزهای صنفی هستند که مربوط به خود کسب و کار است. به عنوان مثال، اکثر شرکت های آموزشی باید دارای مجوز از ارشاد باشند. یا به عنوان مثال، مشاغلی که در زمینه املاک و مستغلات کار می کنند باید قبلاً مجوز تجارت خود را دریافت کرده باشند.
با توجه به اینکه مشاوران املاک قبل از راه اندازی دفتر یا مغازه این مجوزها را دریافت می کنند، می توان گفت که برای راه اندازی کسب و کار اینترنتی خود تنها به همان نماد اعتماد و سازماندهی نیاز دارند. این 2 را باید بعد از طراحی سایت به دست آورد.
چرا یک وب سایت املاک و مستغلات ایجاد کنیم؟
من نمی خواهم در این مقاله به این مسائل جزئی خیلی اشاره کنم. بنابراین، در زیر به طور مختصر مزایای ساخت یک وب سایت مشاور املاک را توضیح خواهم داد تا یک ایده کلی در مورد آن به شما ارائه دهم.
1- دیگر نیازی نیست نگران زمان سایت املاک باشید.
به عنوان مثال، اگر مخاطب شما عبارت «خانه اجاره ای در اهواز» را در گوگل جستجو کرده و در سایت شما قرار بگیرد.
تجربه این چند سال نشان میدهد که بازاریابی درونگرا ارزانتر و بازدهی بیشتری نسبت به انواع دیگر دارد.
3- وقت آزاد دارید
نه تنها کارگزاران املاک اینترنتی، بلکه اکثر مشاغلی که از طریق اینترنت مدیریت و اداره می شوند، به صاحبان خود آزادی کامل زمان می دهند.
این بدان معنی است که می توانید کسب و کار خود را از دفتر خود و در حالی که در کلبه خود نشسته اید و از طبیعت لذت می برید، اداره کنید.
4_ از کاغذبازی آزاد می شوید
یکی از مشکلات مشاوران املاک این است که باید دائما پرونده ها و دفاتر خود را به روز کنند، املاک جدید را در آنها ثبت کنند، املاک قدیمی را حذف کنند و گزینه مورد نظر خود را جستجو کنند. این اوراق قطعا برای همه خسته کننده است.
اما اگر یک وب سایت املاک دارید، می توانید همه چیز را از طریق همان سایت مدیریت کنید و از شر کاغذبازی های خسته کننده خلاص شوید.
چگونه از سایت مشاور املاک درآمد بیشتری کسب کنیم؟
مدل های کسب درآمد سایت املاک را در ابتدای مطلب برای شما توضیح داده ام. اما در زیر می خواهم نکاتی را به شما ارائه دهم که با استفاده از آنها می توانید درآمد سایت مشاور املاک خود را افزایش دهید.
گوشه ای از بازار را در نظر بگیرید
ببینید الان کسب و کارهای بزرگی در زمینه املاک اینترنتی فعالیت می کنند که قطعا رقابت با آنها حداقل در حال حاضر سخت است. در حال حاضر، کارشناسان کسب و کار پیشنهاد میکنند که به استراتژی «نیچ بازاریابی» روی بیاورید.
در این استراتژی به جای ورود به یک بازار بزرگ، گوشه ای از بازار را اشغال می کنید، شناخته شده می شوید و در آن رشد می کنید و سپس با استفاده از سود حاصله وارد بقیه بازار می شوید.
مثلا شما به جای اینکه در تمام مناطق ایران یا تهران مشاور املاک باشید، به بازار کرج می روید، سایت خود را فقط برای بازار آن شهر بهینه می کنید و در آن بازار سریعتر رشد می کنید و شناخته می شوید.
از تبلیغات نترسید
برای مشاغل املاک و مستغلات، تبلیغات از همان ابتدا بازده خوبی دارد. به همین دلیل پیشنهاد می کنم بخشی از بودجه کسب و کار خود را چه آنلاین و چه آفلاین به تبلیغات اختصاص دهید.
البته در ابتدای تبلیغات باید به فکر برندسازی و ارائه برند خود به مخاطبان هدف خود باشید نه لزوماً فروش مستقیم و سریع.
منابع
https://htmlburger.com/blog/real-estate-web-design/
https://vilmate.com/blog/how-to-build-a-real-estate-website/
https://northell.design/blog/how-to-build-a-real-estate-website
https://ester.co/blog/how-to-design-real-estate-website
https://dorik.com/blog/how-to-create-a-real-estate-website
https://www.blackboxdesign.com.au/the-essential-web-design-elements-for-real-estate/
https://sloboda-studio.com/blog/how-to-build-a-real-estate-website/