شاید وقتی به عنوان مربی مهدکودک مشغول خواندن این مقاله هدف از طراحی سایت مهد کودک چیست؟ هستید، هنوز به طراحی سایت مهدکودک اطمینان ندارید.
اما اجازه دهید در همان ابتدا به شما اطمینان دهیم، طراحی وب سایت مهد کودک برای هر فضای مهد کودک ضروری است و یکی از مهم ترین فرصت ها برای گسترش فضای کاری شما است.
اگر به سایر مشاغل آموزشی نگاه کنید، متوجه خواهید شد که همه آنها یک وب سایت می سازند. شاید قبل از مشکل کرونا این مشکل چندان جدی نبود و افراد کمی به دنبال طراحی سایت کودک و طراحی سایت مهدکودک بودند، اما این روزها با وجود اینترنت همه مشکلات، مردم ترجیح می دهند تمام نیازهای خود را به صورت آنلاین برطرف کنند و دلیل آن این است.
دلیل طراحی سایت کودک و طراحی سایت مهدکودک و در دسترس بودن سایت یکی از مواردی است که باید مورد توجه ویژه قرار گیرد.
فرض کنید شما صاحب یک مهدکودک هستید و یک وب سایت برای مدرسه خود طراحی کرده اید.
پس از طراحی وب سایت مهدکودک، باید عناصر مربوطه را نیز در وب سایت قرار دهید تا در وهله اول مخاطبان مورد نظر شما مشخص شوند.
طراحی سایت مهدکودک در اولین قدم برای شناخت بهتر و برندسازی مهدکودک نقش بسیار ویژه ای دارد. در واقع یکی از بهترین راه ها برای اینکه بتوانید خود را به مردم نشان دهید تا مخاطبان هدف خود را جذب کنید، ایجاد یک وب سایت مهد کودک است.
هدف از طراحی سایت مهدکودک چیست؟
برای ایجاد یک وب سایت مهدکودک قطعا به اطلاعات بیشتری نیاز دارید تا اطمینان کافی داشته باشید و در واقع هدف از ساخت وب سایت مهد کودک باید در همان ابتدا مشخص شود.
هر سایتی به دلایلی طراحی شده است و در واقع استراتژی و اهداف خود را پشت آن طراحی دارد. در این قسمت می خواهیم تعدادی از اهداف طراحی سایت کودک و طراحی سایت مهد کودک را به شما بگوییم.
مهمترین دلایل طراحی سایت کودک و طراحی سایت مهد کودک به شرح زیر است:
در منطقه و شهر بیشتر شناخته شده است
اطلاع رسانی به والدین در مورد ساعات و روزهای کاری
فراهم شدن شرایط ثبت نام اینترنتی کودکان در مهدکودک
اطلاع رسانی به والدین و مربیان و کودکان از برنامه های اجرا شده در مهدکودک
ویژگی های طراحی سایت کودک و طراحی سایت مهدکودک
همه سایت ها باید نکات مهمی را در مورد طراحی سایت رعایت کنند. هر یک از سایت هایی که توسط تیم طراحی سایت محمد جانبلاغی طراحی شده اند، ویژگی های مهمی به طور ویژه در آن رعایت شده است.
فرقی نمی کند که در حال ساخت وب سایت فروشگاهی هستیم یا وب سایت پزشکی و یا حتی می خواهیم طراحی سایت مهد کودک را راه اندازی کنیم. در هر شرایطی، رعایت برخی ویژگی ها بین وب سایت ها ضروری است. برخی از مهم ترین نکات در طراحی سایت حرفه ای به شرح زیر است:
طراحی سایت ریسپانسیو برای مهدکودک: قبلا در مورد طراحی سایت واکنش گرا صحبت کرده بودیم و در چندین مقاله به طور مفصل به آن پرداختیم. (طراحی سایت ریسپانسیو چیست؟) اما برای آشنایی کلی با این روش به طور خلاصه در مورد طراحی سایت مهدکودک واکنش گرا صحبت می کنیم.
سایت واکنش گرا (Responsive) وب سایتی است که صفحات آن به طور منظم و ساختار یافته در تمامی وسایل ارتباطی مانند تلفن همراه، تبلت، کامپیوتر یا لپ تاپ نمایش داده می شود.
یکی از موضوعات مهم گوگل در رتبه بندی سایت ها، واکنش گرایی صفحه است. حتی اخیراً بخشی به این موضوع در بخش کنسول جستجو اختصاص داده شده است.
استفاده از انیمیشن در طراحی سایت مهد کودک: همانطور که می دانید مخاطبان سایت شما دو گروه کودکان و والدین کودکان هستند.
بنابراین یکی از موارد مهم ظاهر سایت است. در طراحی ظاهر سایت مهدکودک باید از عناصری استفاده کنید که با صفحات دیگر متفاوت است. برای این منظور استفاده از انیمیشن، فیلم کوتاه، تصاویر متحرک و …. چندین نکته است که می تواند ظاهر زیبایی به سایت بدهد.
طراحی اطلاعات و صفحه تماس: یکی از مهمترین قسمت های وب سایت صفحه ای است که اطلاعات مربوط به مهد کودک شما را نمایش می دهد.
مردم ترجیح می دهند وب سایتی را بخوانند که دقیقاً می دانند کجاست یا حتی شماره تماس خود را دارند. بنابراین برای ایجاد فضای اعتماد بهتر است از بستری برای درج اطلاعات در مورد مهدکودک استفاده کنید. بنابراین، هنگام ایجاد یک وب سایت مهد کودک، یک صفحه درباره و یک صفحه تماس را فراموش نکنید.
طراحی سایت ساده و رابط کاربری بالا: به غیر از والدین، گروه دیگری از مخاطبین شما کودکانی هستند که بسیار کوچک هستند و اکثر آنها حتی خواندن و نوشتن هم نمی توانند داشته باشند. به همین دلیل بسیار مهم است که سایت شما طراحی ساده ای داشته باشد تا کودکان بتوانند به راحتی با آن ارتباط برقرار کنند و از قسمت های مختلف آن استفاده کنند.
از آنجایی که بخش بزرگی از کاربران شما نمی توانند بخوانند و بنویسند، توصیه می شود از آیکون های مناسب در کنار متون مختلف برای درک راحت تر کودکان استفاده کنید.
امکان ثبت نام اینترنتی و شهریه: در طراحی سایت مهدکودک بهتر است قسمتی در نظر گرفته شود که به مشتریان امکان ثبت نام اینترنتی را بدهد تا والدین سریعتر بتوانند فرزندان خود را ثبت نام کنند. وب سایت شما باید به یک درگاه پرداخت دیجیتال مجهز باشد تا مخاطب بتواند هزینه شهریه را در لحظه پرداخت کند.
مشاوره و آموزش: جدای از اینکه والدین بخش مهمی از تربیت فرزند خود را برای مدتی به مهد کودک می سپارند، همچنان مسئولیت اصلی تربیت فرزندان در بخش های مختلف زندگی بر عهده والدین است.
بنابراین نیاز به مشاوره و افزایش دانش خود در زمینه های مختلف دارند تا بتوانند به خوبی از عهده این امر مهم برآیند. به همین دلیل است که سایت مهدکودک باید دارای بخش آموزشی باشد که به والدین از دلایل برخی رفتارها و نحوه تعامل آنها در زمینه های مختلف و با توجه به سن و رفتار کودکان اطلاع دهد.
مزایای طراحی سایت مهدکودک چیست؟
البته طراحی سایت مهدکودک علاوه بر سایر مراکز آموزشی دارای مزایایی است و باعث می شود بسیاری از مدیران، مربیان و فعالان این حوزه به طراحی سایت مهدکودک روی بیاورند.
اما این کار بدون هدف و فایده بیهوده شمرده می شود. به همین دلیل می خواهیم در این قسمت به برخی از مزایای طراحی سایت مهدکودک بپردازیم. با ما بمان.
امکان ثبت نام اینترنتی کودکان از طریق سایت
بخش اعتبار به نام مهدکودک
ثبت نام اینترنتی در هر ساعت از شبانه روز
صرفه جویی در زمان سفر برای ثبت نام و بازدید از محیط مهدکودک
کاربر (والدین و فرزندان) را از زمان شروع و پایان کلاس مطلع کنید
ارتباط والدین با مدیر و مربیان مجتمع از طریق شبکه های اجتماعی، ایمیل، تلفن، پیامک
ویژگی های طراحی سایت مهدکودک با محمد جانبلاغی
طراحی سایت مهدکودک مانند سایر سایت ها باید امکانات رفاهی را در اختیار شما قرار دهد که روند کار را کمی برای شما آسان کند. اکنون که آماده ایجاد سایت مهدکودک هستید، برخی از امکانات ارائه شده توسط محمد جانبلاغی را به شما معرفی می کنیم. با محمد جانبلاغی همراه باشید.
درج خبرنامه جهت اطلاع کاربران از روزها و ساعات تعطیلی مهدکودک
امکان طراحی سایت به صورت ریسپانسیو یا واکنش گرا
امکان طراحی صفحات “درباره ما” و “تماس”.
امکان ویرایش محتوای متنی و تصویری موجود در سایت
امکان درج لینک به صفحات اجتماعی مرتبط با مهدکودک
برای بازدید شخصی آدرس مهدکودک را وارد کنید
امکان افزودن بخش وبلاگ به صفحه وب مهدکودک
درج یک فیلد جستجوی پیشرفته و کاربردی برای رسیدن به کاربر در سریع ترین زمان ممکن
امکان درج گالری تصاویر و ثبت تصاویر از محیط، معلمان و کودکان در تمرین و بازی
امکان درج درگاه پرداخت آنلاین جهت پرداخت هزینه ثبت نام و… آنلاین
بهترین قالب های طراحی سایت مهدکودک
با این اوصاف باید در مورد طراحی سایت مهد کودک اطمینان داشته باشید، اما باید توجه داشته باشید که از چه فرمتی برای طراحی سایت مهد کودک استفاده کنید. هرچه قالب وب سایت شما مرتبط تر و جذاب تر باشد، مشتریان سریعتر می توانند به شما اعتماد کنند.
در زیر به چند قالب مناسب برای طراحی سایت مهدکودک اشاره کرده ایم. با ما بمان.
قالب وردپرس SW Kidshouse Kindergarten
قالب وردپرس مهدکودک Skole
قالب وردپرس مهد کودک شاد
قالب کیتون مهد کودک
قالب وردپرس Littledino Kindergarten
قالب وردپرس Kidzo Kindergarten
هزینه ساخت سایت مهدکودک چقدر است؟
مطمئناً یکی از مهمترین سؤالات و عدم قطعیت ها برای برنامه ریزی مدیریت مهدکودک برای توسعه وب سایت، هزینه و نرخ های مرتبط با توسعه وب سایت است.
به طور کلی صورت هزینه دقیق در فرآیند ساخت وب سایت بسته به ایده ها و امکاناتی که کارفرمای محترم در نظر دارد متفاوت است.