مشاوره تبلیغاتی چیست؟مشاوره تبلیغاتی و دیجیتال مارکتینگ

مشاور تبلیغاتی پیشنهادات و ارائه خدماتی می‌باشد

که تبلیغات را به‌صورت علمی و مبتنی بر تجربیات موفق جهت می‌دهد درنتیجه منجر به افزایش سودآوری و جذب مشتری خواهد شد.

مشاوره تبلیغات در مسیر موفقیت کسب و کار و پیشبرد اهداف خدمت رسانی و فروش بسیار تاثیرگذار است.

مزیت های داشتن مشاور تبلیغاتی چیست؟

تبلیغات یکی از راه های ارتباطیِ مهم با مشتری است.

بیراه نیست اگر بگوییم موفقیت یا عدم موفقیت بسیاری از شرکت ها به تبلیغات صحیح و برنامه ریزی شده آن ها بستگی دارد.

مشتریان به صورت تصادفی جذب تبلیغات نمی شوند و به صورت تصادفی نیز خرید نمی کنند. داشتن یک استراتژی منطقی برای جذب مشتری، عضو اصلی برنامه مشاوره تبلیغاتی و بازاریابی یک کسب و کار است.

استراتژی بازاریابی

صحت انتخاب رسانه های تبلیغاتی، استفاده از مشاوره تبلیغاتی صحیح و البته بودجه بندی بهینه یک کمپین تبلیغاتی، می تواند از عوامل موفقیت آمیز بودن یک کمپین تبلیغاتی و اجرای یک فرایند کامل بازاریابی باشد.

جالب است بدانید، در تحقیقات انجام‌شده مشخص‌شده است:

۲۰% مشتریانی که تبلیغ شمارا می‌شنوند، شمارا به یاد خواهند داشت.

۳۰% کسانی که تبلیغ شمارا می‌بینند، شمارا به یاد خواهند داشت.

و ۷۰% کسانی که تبلیغ شمارا هم بشنوند و هم ببینند، شمارا به یاد خواهند داشت.

حضور یک مشاور بازاریابی یا مشاور دیجیتال مارکتینگ، در سازمان، می تواند در بهینه سازی هزینه های تبلیغات و البته هدفمندی فعالیت های بازاریابی و تبلیغات تاثیرگذار باشد. این هدفمندی با بهره گیری از روش های بازاریابی دیجیتال مثل طراحی سایت,سئو سایت, تبلیغات گوگل و… درآمد کسب و کار اینترنتی را چندین برابر می کند.

تا حالا یک کارشناس دیجیتال مارکتینگ را موقع کار کردن دیده‌اید؟

ساعت‌ها خیره می‌شود به مانیتور، کلیک و تایپ می‌کند. هرکس نداند فکر می‌کند مشغول یللی تللی کردن است اما همان لحظاتی که به مانیتور خیره شده و قهوه‌اش را مزه مزه می‌نوشد مشغول فروش میلیونی یا حتی میلیاردی است.

چه شغل خوبی است مگه نه؟ شما هم می‌خواهید بدانید این دیجیتال مارکتینگ چیست و دقیقاً چه کار می‌کنند؟

دیجیتال مارکتینگ در یک کلام یعنی بازاریابی با ابزارهای دیجیتال.

حالا این که وقتی دیجیتال مارکتر به مانیتور خیره شده دقیقاً چه کار می‌کند؟ با چه ابزارهایی سر و کله می‌زند؟ و چطور محصول یا خدمات می‌فروشد داستانی طولانی است که در ادامه توضیح می دهیم.

اول با یک مثال شروع کنیم ببینیم بازاریابی دیجیتال در عمل چیست و چه کمکی می‌کند.

بازاریابی دیجیتال در عمل یعنی چه؟

آخرین کالایی که آنلاین خریدید یادتان هست؟ ما فرض می‌کنیم به دنبال ثبت نام در دوره آموزش فروش هستید تا ببینیم یک کارشناس دیجیتال مارکتینگ در این فرایند ثبت نام و خرید چه نقشی دارد.

مرحله اول: جستجو

طبق آمارها بیش از ۶۰ درصد افرادی که دسترسی به اینترنت دارند قبل از هر خریدی درباره آن کالا در اینترنت جستجو می‌کنند. این جستجو می‌تواند یک اطلاع از قیمت ساده یا تحقیق عمیق باشد.

اگر تا حالا در دوره های فروش ثبت نام نکرده ایدد و از جدیدترین تکنیک های آموزش فروش خبر ندارید، با جستجوی عبارت‌هایی مثل: « دوره آموزش فروش »، « هزینه دوره های فروش»  سعی می‌کنید تا فهرستی از دوره ها و آموزش های قابل انتخاب را پیدا کنید.

نقش دیجیتال مارکتینگ در این مرحله به چند بخش قابل تقسیم است.

اول باید مقالات یا ویدیو مطابق نیاز شما تهیه و منتشر کرده باشد. این بخش کار همان بازاریابی مبتنی بر محتوا است.

دوماً وبسایت یا هر نوع بستر دیگری که برای انتشار محتوا در نظر گرفته شده باید سئو (SEO) باشد. به زبان ساده یعنی صفحه یا وبسایت در میان هزاران نتایج جستجوی گوگل رتبه بالایی بگیرد.

مرحله دوم: مقایسه

وقتی چند فهرست و راهنماها را خواندید حالا وقت مقابسه کردن دوره های آموزشی است. نام سه دوره پیشنهادی را جستجو می‌‌کنید.

در جستجو روی اولین لینک که یک تبلیغ است کلیک می‌کنید. تبلیغات داخل گوگل از سرویس گوگل ادز مدیریت و اجرا می‌شوند. کارشناس دیجیتال مارکتینگ می‌تواند تبلیغات را طوری بهینه‌سازی کند که در میان نتایج جستجو به صورت هدفمند به مشتریان بالقوه نمایش داده شود.

معمولاً در جستجوها به یک نتیجه اکتفا نمی‌کنیم و چندین تب همزمان باز می‌کنیم. وقتی چندین گزینه وجود دارد، جزئیات اهمیت زیادی پیدا می‌کنند.

در این مرحله کارشناس دیجیتال مارکتینگ باید مطمئن شود که اطلاعات موردنیاز کاربر در دسترس هستند و در کل تجربه کاربر رضایت‌بخش باشد. اینجا مهارت‌های طراحی، تجربه و واسط کاربری نقش پیدا می‌کنند.

به علاوه باید به کمک ابزارهای تحلیل دیجیتال مثل گوگل آنالیتیکس درک کرد که کاربران از چه منابعی وارد وبسایت می‌شوند، چه کارهایی انجام می‌دهند و چه چیزی باعث می‌شود از خرید منصرف شوند.

مرحله سوم: ترغیب به خرید

بعد از کلی تحقیق به یک انتخاب نهایی می‌رسید. قیمت‌ها، گارانتی و مدرس دوره را هم بررسی می‌کنید و در نهایت تصمیم می‌گیرید از یک فروشگاه نه چندان مشهور خرید کنید.

در مراحل خرید کارها به خوبی پیش می‌رود و پیامکی دریافت می‌کنید که ثبت سفارش را تایید می‌کند.

مرحله چهارم: وفادارسازی و بازگشت مشتری

از دوره ها و جلسات آموزشی که شرکت کرده اید راضی هستید و هرکسی می‌پرسد ار کجا خریدی نام فروشگاه اینترنتی را می‌گویید.

در این مرحله دیجیتال مارکتر تلاش می‌کند با ارسال پیام‌، تبلیغات، مدیریت شبکه‌های اجتماعی و تدوین کمپین‌های فروش اینترنتی، کاری کند که مشتریان قبلی را به خرید دوباره بکشاند.

پس در کل یک کارشناس دیجیتال مارکتینگ در کنار دیگر افراد متخصص تلاش می‌کند تا فروش یا ارائه خدمات در بسترهای دیجیتال به بهترین شکل ممکن انجام شود.

شما در این باره چه دیدگاهی دارید؟ 

دوستدارتان محمد جانبلاغی

لطفا به این فیلم به دقت گوش کنید

5/5 - (23 امتیاز)