سلام دوستان! امروز می‌خواهم به یک موضوع بسیار جذاب و جالب بپردازم: قانون جذب. حتماً تا به حال نام این قانون را شنیده‌اید؛ این که افکار مثبت می‌توانند دنیای ما را تغییر دهند و ما را به خواسته‌هایمان نزدیک کنند.

اما آیا می‌دانستید که در قرآن و آموزه‌های اسلامی نیز می‌توان مثال‌های زیادی از این قانون یافت؟ در ادامه، به بررسی این مثال‌ها می‌پردازم و امیدوام که برای شما روشن شود که چقدر این آموزه‌ها با قانون جذب همخوانی دارند.

قانون جذب چیست؟

قبل از ورود به دلایل و مثال‌ها، بیایید کمی درباره قانون جذب صحبت کنیم. این قانون به این ایده اشاره دارد که افراد می‌توانند با توجه به افکار و احساسات خود، واقعیت زندگی‌شان را شکل دهند.

به عبارت دیگر، اگر بر روی چیزهای مثبت تمرکز کنیم، می‌توانیم بر اثرات مثبت آن در زندگی‌مان تأثیر بگذاریم.

مثال‌هایی از قانون جذب در قرآن

به عنوان یک مسلمان، وقتی به قرآن نگاه می‌کنم، متوجه می‌شوم که صدها آیه در مورد روش‌های تفکر و نگرش مثبت وجود دارد. بیایید به برخی از این مثال‌ها بپردازیم:

  1. اهمیت نیت: در اسلام تأکید زیادی بر نیت‌ها وجود دارد. پیامبر اسلام (ص) فرموده‌اند: «إنما الأعمال بالنيات» (اعمال تنها با نیت‌ها سنجیده می‌شود). این به ما یادآوری می‌کند که نیت‌های مثبت می‌توانند ما را به اعمال خوب هدایت کنند و نتیجه‌های مثبت را به همراه داشته باشند.

  2. ذکر خداوند: در قرآن آمده است: «أَلَّا بِذِكْرِ اللَّهِ تَطْمَئِنُّ الْقُلُوبُ» (آرامش دل‌ها فقط با یاد خدا حاصل می‌شود). این آیه به ما می‌آموزد که با یاد و ذکر خدا، می‌توانیم احساسات مثبت را جذب کنیم. یاد خداوند به ما آرامش می‌دهد و ما را از افکار منفی دور می‌کند.

  3. سپاسگزاری: قرآن کریم به اهمیت شکرگزاری اشاره می‌کند: «لَئِن شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ» (اگر شکرگزاری کنید، نعمت‌ها را افزایش می‌دهم). این نشان می‌دهد که فرایند قانون جذب می‌تواند با شکرگزاری همسو باشد. وقتی برای آنچه داریم شکرگزاری می‌کنیم، دنیای ما پر از نعمت‌های بیشتری خواهد شد.

  4. امید به رحمت الهی: قرآن مملو از آیات امید است. یکی از این آیات می‌فرماید: «إِنَّ رَحْمَتَ اللَّهِ قَرِيبٌ مِّنْ الْمُحْسِنِينَ» (رحمت خداوند به نیکوکاران نزدیک است). این آیه به ما یادآوری می‌کند که اگر به خوبی و نیکی بپردازیم، رحمت و نعمت‌های الهی به سوی ما سرازیر می‌شود.

  5. تأثیر محبت و دوستی: در قرآن به محبت و دوستی تأکید زیادی شده است. به عنوان مثال: «إِنَّمَا الْمُؤْمِنُونَ إِخْوَةٌ» (مؤمنان تنها برادرند). وقتی روابط مثبت و دوستانه‌ای با دیگران داشته باشیم، عشق و محبت را جذب می‌کنیم که می‌تواند به ما احساس شادی و رفاه بیشتری بدهد.

نکات کلیدی برای دستیابی به قانون جذب در اسلام

حالا که به برخی از مثال‌ها اشاره کردیم، بیایید نگاهی کنیم به نکات کلیدی که می‌تواند به جذب مثبت در زندگی‌تان کمک کند:

  • نیت‌تان را مشخص کنید: با دل صاف و نیت صادقانه به خداوند نزدیک شوید. باید دقیقاً بدانید که چه می‌خواهید و چرا می‌خواهید.

  • ذکر خداوند: هر روز زمانی را به یاد خداوند و ذکر او اختصاص دهید. این می‌تواند شامل نماز، دعا و یا یادآوری آیات قرآن باشد.

  • سپاسگزاری روزانه: هر روز به خاطر چیزهایی که دارید، شکرگزاری کنید. این کار می‌تواند شامل نوشتن یک لیست از نعمت‌هایتان باشد.

  • ارتباط با دیگران: با دیگران روابط مثبت برقرار کنید و به آن‌ها عشق و محبت نشان دهید. دوستی و محبت می‌تواند انرژی مثبت بیشتری به زندگی‌تان وارد کند.

  • امید داشته باشید: همیشه به رحمت خداوند و آینده‌ای روشن امیدوار باشید. این امید می‌تواند به شما انگیزه دهد تا به سمت اهداف‌تان حرکت کنید.

نتیجه‌گیری

قانون جذب فقط یک مفهوم مدرن نیست، بلکه ریشه‌های آن در آموزه‌های عمیق اسلامی وجود دارد. با درک و پیروی از این آموزه‌ها، می‌توانیم زندگی بهتری داشته باشیم و به آرزوهایمان نزدیک‌تر شویم. مهم‌تر از همه، باید به یاد داشته باشیم که ایمان و اعتقاد به خداوند، راهی است برای ایجاد تغییرات مثبت در زندگی‌مان.

امیدوارم این مقاله برای شما مفید بوده باشد و شما را در جستجوی آرزوهایتان یاری کند. بیایید با هم افکار مثبت را در زندگی‌مان جایگزین کنیم و دائماً به سمت خواسته‌هایمان حرکت کنیم!

4/5 - (154 امتیاز)
دیدگاه کاربران درباره مثال های فراوان قانون جذب در قرآن و اسلام که نمی دانستید

11 پاسخ

  1. آقای جانبلاغی عزیز

    از اینکه با شما آشنا شدم از خداوند منان سپاسگذارم

    امیدوارم همیشه پاینده باشی

  2. در تعقیب بحث هاى مربوط به بنى اسرائیل در اینجا قرآن به یک اصل کلى و عمومى، اشاره کرده مى گوید: آنچه ارزش دارد، واقعیت و حقیقت است، نه تظاهر و ظاهر سازى.

    در پیشگاه خداوند بزرگ، ایمان خالص و عمل صالح پذیرفته مى شود «کسانى که به پیامبر اسلام ایمان آورده اند و همچنین یهودیان و نصارى و صابئان (پیروان یحیى یا نوح یا ابراهیم(علیه السلام)) آنها که ایمان به خدا و روز قیامت آورند و عمل صالح انجام دهند پاداش آنها نزد پروردگارشان ثابت است» (إِنَّ الَّذینَ آمَنُوا وَ الَّذینَ هادُوا وَ النَّصارى وَ الصّابِئینَ مَنْ آمَنَ بِاللّهِ وَ الْیَوْمِ الآْخِرِ وَ عَمِلَ صالِحاً فَلَهُمْ أَجْرُهُمْ عِنْدَ رَبِّهِمْ).

    بنابراین «نه ترسى از آینده دارند و نه غمى از گذشته» (وَ لا خَوْفٌ عَلَیْهِمْ وَ لا هُمْ یَحْزَنُونَ).

    این آیه، تقریباً با همین عبارت در سوره «مائده» آیه 69 آمده، و با تفاوتى بیشتر در سوره «حج» آیه 17 آمده است.

    مطالعه آیاتى که در اطراف آیه سوره «مائده» آمده است نشان مى دهد: یهود و نصارى به خود مى بالیدند که دینشان از ادیان دیگر بهتر است و بهشت را دربست منحصر به خود مى دانستند.

    شاید همین تفاخر میان جمعى از مسلمانان نیز بود، آیه مورد بحث مى گوید: ایمان ظاهرى مخصوصاً بدون انجام عمل صالح ـ چه از مسلمانان باشد و چه از یهود و نصارى و پیروان ادیان دیگر ـ بى ارزش است.

    ایمان واقعى و خالص به خدا و دادگاه بزرگ قیامت که با کار نیک و عمل صالح توأم باشد، در پیشگاه خدا ارزش دارد، تنها این برنامه موجب پاداش و جلب آرامش و امنیت مى گردد.

    *

    بعضى از بهانه جویان، آیه فوق را دستاویزى براى افکار نادرستى از قبیل صلح کل و این که پیروان هر مذهبى باید به مذهب خود عمل کنند، قرار داده اند.

    آنها مى گویند: بنا بر این آیه لازم نیست یهود و نصارى و پیروان ادیان دیگر اسلام را پذیرا شوند، همین قدر که به خدا و آخرت ایمان داشته باشند و عمل صالح انجام دهند، کافى است.

    پاسخ:

    به خوبى مى دانیم: آیات قرآن یکدیگر را تفسیر مى کنند، قرآن در آیه 85 سوره «آل عمران» مى گوید: وَ مَنْ یَبْتَغِ غَیْرَ الإِسْلامِ دیناً فَلَنْ یُقْبَلَ مِنْه: «هر کس دینى غیر از اسلام براى خود انتخاب کند پذیرفته نخواهد شد».

    به علاوه آیات قرآن پر است از دعوت یهود، نصارى و پیروان سایر ادیان به سوى این آئین جدید، اگر تفسیر فوق صحیح باشد، با بخش عظیمى از آیات قرآن تضاد صریح دارد، بنابراین باید به دنبال معنى واقعى آیه رفت.

    در اینجا دو تفسیر از همه روشن تر و مناسب تر به نظر مى رسد.

    1 ـ اگر یهود، نصارى و مانند آنها به محتواى کتب خود عمل کنند مسلماً به پیامبر اسلام(صلى الله علیه وآله) ایمان مى آورند; چرا که بشارت ظهور او با ذکر صفات و علائم مختلف در این کتب آسمانى آمده است که شرح آن در ذیل آیه 146 سوره «بقره» خواهد آمد.

    مثلاً قرآن در آیه 68 سوره «مائده» مى گوید: قُلْ یا أَهْلَ الْکِتابِ لَسْتُمْ عَلى شَیْء حَتّى تُقیمُوا التَّوْراةَ وَ الإِنْجیلَ وَ ما أُنْزِلَ إِلَیْکُمْ مِنْ رَبِّکُمْ: «اى اهل کتاب شما ارزشى نخواهید داشت مگر آن زمانى که تورات و انجیل و آنچه را از سوى پروردگارتان بر شما نازل شده بر پا دارید» و از آن جمله این که به پیامبر اسلام(صلى الله علیه وآله) که بشارت ظهورش در کتب شما آمده است ایمان بیاورید.

    2 ـ این آیه ناظر به سؤالى است که براى بسیارى از مسلمانان در آغاز اسلام مطرح بوده، آنها در فکر بودند: اگر راه حق و نجات، تنها اسلام است، پس تکلیف نیاکان و پدرانشان چه مى شود؟

    آیا آنها به خاطر عدم درک زمان پیامبر اسلام(صلى الله علیه وآله) و ایمان نیاوردن به او مجازات خواهند شد؟

    آیه فوق نازل گردید، و اعلام داشت: هر کسى که در عصر خود به پیامبر بر حق و کتاب آسمانى زمان خویش ایمان آورده و عمل صالح کرده است اهل نجات است، و جاى هیچ گونه نگرانى نیست.

    بنابراین یهودیان مؤمن و صالح العمل قبل از ظهور مسیح(علیه السلام)، اهل نجاتند، همان گونه مسیحیان مؤمن قبل از ظهور پیامبر اسلام(صلى الله علیه وآله).

    این معنى از شأن نزولى که براى آیه فوق ذکر شده و بعداً به آن اشاره خواهیم کرد، نیز استفاده مى شود.

  3. خیلی ساده و شیک ولی در عین حال مفهومی بود .

    مثل همیشه واقعا عالی بود .

    1. شما باید یاد بگیرید که چگونه ورودی های ذهنتون را کنترل کنید. می تونید هم اکنون از تکنیک های زیادی که در دوره آموزش قانون جذب یا جلسات کوچینگ محمد جانبلاغی که آموزش می دهد استفاده کنید تا هر چه سریعتر بتوانید جلوی ورودی های منفی را بگیرید

    1. سلام و وقت بخیر من کتاب های زیادی در این مورد مطالعه کردم و طبق روش های همین کتاب ها عمل کردم اول با کمک از خدا و تلقین خالی از کینه و نفرت و هرگونه احساس منفی کردم دوم سعی کردم احساس خوبی داشته باشم سوم شکرگذاری و سپاس از خداوند بوده مرحله بعد هم تلقین و تصویرسازی ذهنی بوده ولی هنوز به خواسته هام نرسیدم نمیدونم چرا

      1. میخواستم درهمین مورد تحقیق کنم که قران درباره این مورد چی گفته که با مقاله شما برخورد کردم ولی قبلش هم خودم قران که میخوندم متوجه یک اصل صددرصد شده بودم که قرآن خیلی آشکار تراز این آیه هایی که گفتید به قانون جذب اشاره کرده .قرآن میگه ماهرآنچه را که شما میخواهید به شما داده ایم.!!.این یعنی همه انسان ها قدرت افکار خودشون زندگیشون رو رقم میزند یعنی ما هرچه را بخواهیم بدست میاریم فقط باید ایمان صددرصد داشته باشیم به خداوند وقانون خداوند .انسان اگه ایمان کامل داشته باشه هم روی آب هم میتونه راه بره ..ترس نا امیدی حسادت ودروغ و…افکار منفی عامل همه بی ایمانی ها وتمام مریضی هاست .این هم بگم کسانی که توی کلاس های قانون جذب شرکت میکنید به هیچ جا نمیرسید چرا چون دارید به کسانی گوش میکنید که دارن پول میگیرن وتوی زندگی خودشون هیچی نشدن به کسی گوش به معلمی گوش کنید که اینقد ثروت داره متونه یک شهر کامل رو بخره !!که توی ایران همچنین کسی وجود نداره .وهمشون دارن ادای معلم بودن رو درمیارن .دوتا نویسنده خارجی هستن که با این قانون به ثروت خیلی بزرگی رسیدن که عقل آدم حیرت زده میشه .که خودتون باید سرچ کنید وبفهمید چه کسانی هستند من نمیگم .چون خودتون باید راهتون رو انتخاب کنید .باز هم میگم شما باید اول از هرچیز بدونید به چه کسی گوش میکنید.کسی که بی نیازه از پول .یا کسی که پول میگیره از شما !!

  4. چرا در قرآن اشاره به این دارد که عیسی یا محمد از قبل تولدشان مشخص بوده که خوبی ها را جذب میکنند.
    و یکلم الناس فی المهد و کهلا و من الصالحین

  5. با عرض احترام مثال هایی که اوردید ارتباط زیادی به قانون جذب ندارد !!
    اگرم ربطی داشته باشه خیلی کم و کلی ، از یک موضوع کلی هم هزار تعبیر میشه درآورد
    اصل قانون جذب اینه که در اوج مشکلات و انرژی های منفی این آگاهی رو داشته باشی که کلا خودت رو به سمت خوبی ها بکشونی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

جهت سفارش طراحی سایت یا خدمات سئو با ما در تماس باشید. شماره تماس محمد جانبلاغی

.:: مطالب پربازدید سایت